Wat maakt DWN uniek?

Geen uitzendbureau

DWN is geen uitzendbureau. Al onze medewerkers doen hun werk op vrijwillige basis en ontvangen geen vergoeding of tegenprestatie. Het geld dat wordt verdiend door het vrijwilligerswerk is bedoeld voor de financiering van (inter)nationale humanitaire en charitatieve projecten. Onze medewerkers kiezen bewust om naast hun gewone baan een deel van hun tijd te besteden om geld te verdienen voor een goed doel.

Uniek in kwaliteit

De medewerkers van DWN hebben in hun dagelijks leven functies op allerlei niveaus. Samen vormen zij een zeer gemotiveerd team met een bovengemiddelde opleiding en een prima moraal. Daardoor wordt enthousiast gewerkt met focus op kwaliteit.

Uniek in aantal

DWN werkt in Nederland met teams van 5 tot 70 personen. Door samenwerking tussen de teams kunnen wij meer dan 500 gemotiveerde mensen tegelijkertijd leveren. In samenwerking met onze buitenlandse zusterorganisaties kunnen wij zelfs tot wel 2.500 personen mobiliseren! 

Uniek als team

Medewerkers van DWN kennen elkaar en zijn gewend om in teamverband samen te werken. DWN beschikt over eigen project- en teamleiders die het aansturen van grote groepen sterk vereenvoudigen voor de opdrachtgever. DWN ontzorgt door uw project professioneel en zelfstandig uit te voeren.

Betrouwbaar en flexibel

DWN wil, mede vanwege haar achtergrond een maximaal betrouwbare organisatie zijn. Dat zal u opvallen aan de werkwijze van onze medewerkers en de manier waarop wij onze afspraken nakomen. DWN staat voor flexibiliteit. Wij voeren uw project uit op uw manier, met het aantal personen dat u wenst en op het door u gewenste tijdstip, zowel binnen als buiten kantooruren. Wij pieken in daluren!